Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012 Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ

Χορηγοί

 • ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ICAP Group – με €63 εκατομμύρια έσοδα - είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Οι People Solutions αποτελούν μία από τις 4 κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος. Συγκεκριμένα, παρέχονται Επιλογή Στελεχών, Υπηρεσίες Απασχόλησης, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Συμβουλευτική Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα πλαίσια αυτά, συνεργάζονται με τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες KENEXA, Huthwaite, Ηοgan, C-ute και NorthgateArinso.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 50 χρόνια. Διαθέτει 4 μονάδες σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Λαμία όπου παράγει μερικές από τις πιο αγαπημένες μάρκες μπίρας όπως Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΒΙΟΣ 5 και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ. Παράλληλα εισάγει γνωστές μάρκες όπως: Sol, Mc Farland, Erdinger, Affligem και άλλες.

JTI

H JT International (JTI) είναι μέλος του ομίλου εταιρειών της Japan Tobacco Inc., κορυφαίας εταιρείας καπνικών προϊόντων στον κόσμο. Η JT International Hellas δημιουργήθηκε το 1999, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται στην ελληνική αγορά από το 1980 μέσω της τότε R.J. Reynolds. To 2012, η JTI αναγνωρίστηκε ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα.

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το ALBA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β. της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α. Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο, προσφέρει 14 μεταπτυχιακά προγράμματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι πιστοποιημένα από εξειδικευμένους Διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.alba.edu.gr

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
 • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT

To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΑΙΤ απαρτίζουν διεθνώς διακεκριμένοι καθηγητές και έμπειροι επαγγελματίες που δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για εκπαίδευση, ανάπτυξη έρευνας στον χώρο της τεχνολογίας και τη διαχείριση καινοτομίας. Το ΑΙΤ χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαστήρια, συνεργασίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και ένα μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υποτροφιών παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες και στελέχη, και σύγχρονη παιδεία και επαγγελματική αποκατάσταση σε μια πολυεθνική και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα. Το AIT κατατάσσεται από την Microsoft στο 13% των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Οργανισμών παγκοσμίως.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
JTI
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ONLINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ
 • ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
AIT
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team